View Single Post
Staro 01.02.2013., 18:53   #1024
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor DadoEsbe Pregled postova
Pozdrav.. Ja nisam novi u igri ali malo sam zapeo.. Pošto trenutno nemam komp za igranje nikakav. Uglavnom da ne duljim. KV-1s, M4 sherman,SU-85,Stug III, Pz III/IV, Cursader bla bla bla. Ugla Tier 6 i Tier 5. Sada zanima me da li mi se isplati uzimati premium i super pershinga da malo brže dodem do većih tiera?
Ne,uzmi si samo premium account,tek kada izgrindaš tier 8 granu i počneš igrat s većim tenkovima,onda si uzmi premium tenk.Razlog vrlo jednostavan,ako nemaš iskustva u high tier borbama,loše ćeš se provodit,a i tvoj tim.

Tier 5,6 su najveći moneymakeri,odnosno omjer popravci/prihodi su najbolji,ali sve to skupa završava s tier 7+,tško je biti u plusu osim ako ne igraš vanserijski,što je nemoguće,ili si uzmi tier 6 premium tenk...

Po meni,premium account ili premium 6 tenk,ili najbolje oboje,ako ti se već žuri.Ako ti se previše žuri i zaletiš se s premium 8 tenkom,puno ćeš ga platit u startu i najvjerovatnije ćeš imati jako loš score s tenkom,jer ekipa u high tier borbama ima i veliki broj borbi na leđima,i tu se nećeš dobro provodit,a loš provod znači i slabu zaradu,koliko god tenk bio premium.

Igraj s guštom,a ne crvima u guzici