poz svima
evo CROZOKI (koji je pitao za fleshanje par postova gore) i JA smo kod mene pokušali flešati moj fuc...ng sx 763 i naravno da smo negdje nešto zabrljali....ugl da krenem od početka
znači ruter je bio na standardnim postavkama i net radio sve ok
odem u ruter/advanced/ pa na firmware upgrade naravno da neda bla bla zaključan i dobro onda smo pokušali s onim "puty" ali mi je ostao uključen win firewall pa nismo uspjeli, zatim smo njega isključili i resetirali ruter i kad sam ušao u njega bio je otključan za firmware update i onda smo po PS-u učitali prvo onaj mali file seconadary boot i to je prošlo ok onda više nismo mogli pristupiti ruteru dok nismo skontali da treba promjeniti i onu ip adresu subnet mask i dns to smo promjenili i onda nam je dao pristup ruteru u onaj fail safe UI i tamo da odaberemo taj dd wrt firmware i odabrali samo ga i u u mozili i verziji 17.0 i verziji 3.6.10 jer chromu nije htio, ni u IE i kad smo ga u mozili odabrali taj "gigaset_sx763-webflash-firmware" i send query pojavi se kao sending request i izbaci FLASHING... i kao sad će se on flešati ako nešto nebude ok lampice će blinkati gori samo power i lan treperi i reko toooo napokon samo uspjeli aliiii mauna, on tako stoji do u nedogled niti se resetirao niti se ponovo bootao u taj novi firmware i onda sam ga par puta ugasio pa držao reset i palio i uvjek dođe na to da ubacimo taj novi firmaware onda sam popizdio i otišao u mrežne postavke i vratio ih na obtain ip adress automaticly i dns server automaticly i ukucam 192.168.1.1 i lol pojavi se sučelje od rutera i traži da ukucam lozinku probam: user NEĆE admin NEĆE operator NEĆE admin0000 NEĆE i sad nas dva gledamo u njega

i svađamo se ko če ga prvi maznit da mu se svi lemovi raspadnu

kad vratim postavke mreže na
192.168.1.16
255.255.255.0
192.168.1.1
dns
192.168.1.1
i pokušam mu pristupiti dođem do onog failsafe UI i pita me da učitam ddwrt firmeare ja ga učitam i opet ista priča...FLASHINg i tako stoji i stoji do u nedogled...šta dalje plizz help
because i´m the meanest
motherfucker in the whole valley...