View Single Post
Staro 01.02.2013., 01:22   #1167
CruXx
Premium
Moj komp

CruXx's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Ja sam imao jedno lose iskustvo kod njih. Uzeo bio logitech g700 kada je bio nekih 700kn i nakon tri mjeseca koristenja poceo mi stekati lijevi klik tj poceo je raditi dvoklik sam od sebe. To me izludivalo pa sam ga odnjeo u poslovnicu te su rekli da ce biti gotovo za tjedan dana. I tako sam ja cekam 20 dana i zovu me da dodem podignit mis u poslovnicu. Kazu da je testiran par dana i da ie sve u redu s njim, i ja dodem doma i nakon pola sata koristenja isto sra.. Se pocme dogadati. Sutra dan im odnesem da ga ponovno reklamiraju i opet cekanje tjedan dana. Ali onda sam ih uspio izganjati da mi novi posalju. Posteno od njih samo puno cekanja jakoo puno.

I sjetih se jos jednog loseg iskustva nedavno tu kod nas u Brodu u poslovnici. Trebao sam za kolegu uzeti dijelove za accelero extreme plus od gtx 460, a pocela je raditi neka zenska tamo i kada sam joj rekao sta trebam pita ona mene jel to nesto za mobitel!? Wtf?
Kako mogu zaposljavati nekoga tko nema pojma o racunalnoj opremi? A bogami i onaj frajer drugi sto radi nije nista bolji. On je rekao da imaju samo gotova hladenja a na stranici njihovoj imaju i dijelove.

Zadnje izmijenjeno od: tor. 01.02.2013. u 07:43.
CruXx je offline   Reply With Quote