Citiraj:
Autor Pupo
Kako nemaju logike? Ja sam čekao ovakvo napajanje i uzet ću ga čim bude prilika. Jer, meni treba 24 i 4 pinski za ploču i jedan sata konektor, i to mi je dosta za htpc, svi ostali kablovi su mi višak. Trenutno je unutra Seasonic 430 i katastrofa mi je kolika je gužva zbog viška kablova
|
Ma ja sam pretpostavljao da tako bude,meni je napajanje ok, jer kak kažeš, pupo,nije to sada namijenjeno za neke pile!Jedina mi je mana taj 8 pinski atx konektor koji je zbilja predugačak(po mome dobrih 60cm,ak ne i više),em nije slivan ,pa uopče ne paše s ovim slivanim 24 pinskim.Al dobro,to složiš ,zatvoriš kučište,i bok!Al najveći je problem što sata kabel ima samo dva konektora i preblizu su ih stavili ,na 10cm jedan od drugog,a kabel je dug oko 40cm,tak da zbilja ne kužim kaj nisu malo to proširili ili ubacili još jedan!
Evo ,ispravak prijašnjeg navoda,zbilja je tiho,kao i cx400 po tom pitanju ,slobodno uzimajte!
Evo ,da usput pohvalim i
Futura -it trgovinu.Jučer sam ih nazvao i pitao dal bi mogao za danas naručiti napajanje,da bih platio kad dođem.Oni rekli,nema problema,dođe sutra u 5 sati. I zbilja napajanje došlo u 5!Zbilja točni i uslužni!