View Single Post
Staro 31.01.2013., 21:49   #1766
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Raspravu o kupnji s oglasa imamo svako malo,i svi znaju da je kupovina s oglasa lutrija. Neki imaju garanciju,neki lazu da imaju a neki ni ne znaju da li imaju ili nemaju. Kupovina na vlastitu odgovornost.Kupovina u ducanu podrazumijeva jamstvo. Tu je razlika. Ovo je tema o HTC mobitelima i iskustvima s njima,raspravama o njima i savjetima za koristenje ili nekakva pomoc u koristenju,ili optimizaciji.
Ako se raspravlja o cijenama iz dućana nema nikakvog razloga da se ne raspravlja i o cijenama sa njuškala. Trolanje koje može proizaći iz tog je druga stvar. Sve da i uopće nema garancije ili je kraća za godinu dana, jeftiniji su. Sasvim dovoljan argument pogotovo u današnje vrijeme. A u mom slučaju, tu je i puna garancija od 2 (dvije) godine, potvrđeno od samog agramservisa.

Citiraj:
Autor Enter Sandman Pregled postova
Ja sam isto pikirao One S, ali mi je iz jednog servisa čovjek rekao da su svi uvoz, da za naš tržište nema sa krait jezgrom. I da je zato 1g gara ali eventualno kod njih a ne u Agramu. Ako je mob kupljen vani, vrijedi gara ali sa računom .

No da se vratim na temu, vi koji imate HOX, kaj se isplati izgubiti garanciju za viper rom? pošto se otključavaju samo putem HTCdev-a?
Ili sam nešto falio ?
Ja sam isprobao manje više sve ROMove uključujući i Viper, garancija je priznata. Doduše mob se nije htio uopće upalit, dogodilo se to nakon pada što je rezultiralo i puknućem ekrana, izvana se niš nije vidjelo al su se boje prelile. Pod garanciju je promijenjena matična ploča.
Tak da ako ti kojim slučajem neće htjet priznat garanciju (u što sumnjam) udri malo jače o pod samo pazi na ekran
sh0kre je offline