Citiraj:
Autor emilblomsky
Da,hvala na javljanju, mislim da bude ipak xfx, jer s njime ne mogu fulati, kad vec nema silencera, koji bi bio idealan zbog modularnosti.
Eto zahvaljujući kolegi lolofuxyju naručio cx-a 430m u futuri it za sutra,a i cijena je super,3 godine jamstva!
Hvala svima na prijedlozima!
|
Evo ,
cx 430m ugrađen,kaže mi ovaj u Futura it da sam prvi koji ga je kupio,pa valjda jesam!
Prvi dojmovi?
Daje na 12v railu 384w,dok je moj stari cx 400,koji je bio odličan davao 360w!Dakle tu je bolji!
Ima bronze certifikat,i to je ok!
Znam kaj vas najviše zanima,buka,pa recimo evo ,sada ga slušam i malo je možda glasniji od mog starog cx 400,koji je zbilja bio tih,tako da je zbilja ok,jer ja na buku patim,Ako treba ocjena: 8/10!Stari je bio: 9/10!
Samo da napomenem da imam trenutno samo jedan disk,proc na 3.4 naklokan(malo),i integrirku ,tako da nema opterečenja.Kako bude, znaću kad uzmem grafičku!
E sada najveći broj ljudi će privuči modularnost,pa nešto o tome!
Da pojednostavim:smeće!
Ok,napajanje je bagatela ,370kn,al ovo mi je jadno!
24 pinski atx kabel je slivan,ali puno lošije kvalitete od mog starog cx 400!
8 pinski nije,već je izgledom kao modularni kablovi ,i to totalno predugačak i onako spojen na kučište od napajanja izgleda jadno!
Imate dalje tri konektora za sata kablove ili molexe,i tu je sljedeći problem.
Ako imate više diskova zaboravite ovo napajanje jer je razmak između dva sata konektora tako mali da ću ja u svome antecu nsk(koji je zbilja malo kučište), morati pomicat disk da bi mogao staviti na jedan kabel njega i pržilicu.Ako ne pomaknem ,trebaju mi već dva kabela ,drugim riječima ,već ste iskoristili dva konektora na napajanju,i srećom ostao mi je jedan da na njega stavim vent!
Na kraju ,imate još jedan 6+2 pinski za grafičku i to je to.
Na kraju,ok ,imam novo napajanje,gara tri godine,staro sam super prodao,tako da sam zadovoljan.
Pošto budem mijenjao ploču,onda budem to sve sredio kak treba,al sada mi je gužva s kablovima kao što sam je i imao,tako da ne znam kaj da vam preporučim!
Da nisu zeznuli s kablovima ,bilo bi ok napajanje ,u rangu starog cx-a,al ovo su mogli i bolje napraviti.Al stoji ,koliko love toliko muzike!
Nadam se da sam nekome pomogao tko ga misli kupiti,a kaj se tiće snage i testova to ostavljam stručnijima!
poz!