View Single Post
Staro 31.01.2013., 11:09   #1026
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
evo da ja opet odgovorim ekipi ne brinite vise necu dolaziti na topic, ovo je EOD sto se mene tice, ne zelim da se ljudi tu vrijedjaju postovima sljama koji kupuje fakove

@srale7- Nisam sad skuzio bas poantu tvog posta..?

pa procitaj ponovo, dosta si sve dobro shvatio osim djela da se ja tim podatcima preseravam... nemam se ja kaj tu pred kime preseravati, ja sam na ovaj forum dosao kada sam radio u Linksu za 3500kn mjesecno, podatke sam napisao da objasnim da nije kao sto je clan Bono napisao da sam kupio skupog terenca a nemam za zimske gume, imam ali nedam trenutno za satove koji mi se svidaju tolike pare, mozda kako sam i napisao jednom i kupim neki tako skupi a do tada cu uzivati u svojim replikama.

@Shockrefake - satovi su dno dna...a to da mi neko govori da mu se dizajn svida i da je zbog toga kupio fake, nek prvo prestane lagat sebe pa druge.

nekome dno dna, nekome sat na ruci. morat cu onda tu laz sigurno ispovjediti

@Rade0n - Zarađuješ mjesečno 45.000 kn, a kupuješ fejk satove?
Evo vjerujem ti, prije će biti da šibicariš po švici, a ne zarađuješ bijesne pare.
A i taman da zarađuješ, o tome se ne priča na jednom forumu, to je prežalosno, meni bi bilo neugodno.

sinko za razliku od tebe koji si na forumu od lani, ja sam tu dosta dugo, kao sta sam spomenuo od kada sam radio u Linksu, prije 6 godina, s raznih druzenja me zna puno ekipe, od koje mogu izdvojiti par moderatora i uvazenih clanova s foruma kao sto su Daddy, Wolverine, masni, syss itd... Koji me znaju i privatno, a neki su mi i bili u posjetu tu u Zenevi, pa ako te bas zanima dal lazem i dal sibicarim slobodno se mozes njima obratiti i pitati pa provjeriti, da ti srceko bude na mjestu (ili skoknes na ovaj link pa provjeris sam). Zasto bih se ja sramio reci koliko zaradjujem, u HR to je lova, ovdje s Svicarskim standardom zivota moja placa je nesto visa od prosjeka, a to je zato kaj kombiniram tri posla (uz glavni radim i dva honorarna) od kojih ni jedan nije sibicarenje, no eto mozda se i u tome okusam ako sta od ovoga otpadne

I da zakljucim dok se vi skanjivate nad mojim postupkom nosenja fakeova, tim vise sto zaradjujem da si mogu kupiti orginal, ja lagano kombiniram svoje orginale i fakeove, radim ko konj tri posla i buksam pare, jer tko zna sta zivot nosi i uzivam u svemu sta si priustim, bio to fake sat za 200chf, auto za 30000chf ili informaticka oprema za cca 3500chf, sve to meni ima jednaku vrijednost, nije mi obiljezje nikakvog statusnog simbola, vec oslikava ono sta mi se svidja, sta si mogu priustiti i za sto zelim izdvojiti ili ne zelim izdvojiti odredjenu kolicnu novaca.

u svakom slucaju svakome od vas sreca s njegovim satom i nemojte kaj zameriti
moderi pardon na offtopicu, to je to od mene.

Zadnje izmijenjeno od: nathan. 31.01.2013. u 13:55.
nathan je offline   Reply With Quote