View Single Post
Staro 31.01.2013., 09:59   #577
ivo_k
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
1. probao sam wp jos u verziji 7 na mobitelu razvojnog programera dok u hrvatskoj to nije ni postojalo, cak ni u pamfletima microsoftovih trolova. wp8 sam probao na 2 nokie u zadnjih nekoliko mjeseci, izgled os-a necu komentirat jer prihvacam da ima ljudi kojima se svidja, medjutim prodajni rezultati govore za sebe, usprkos nokijinoj reputaciji, brandom zvan windows i ogromnoj pari upucanoj u pranje mozga kroz reklame, placene clanke i komentatore po drustvenim mrezama i portalima. ne da nije upalilo, nego je po meni cak prodaja i losija nego sto zasluzuje biti, jer ipak OS radi, za razliku od prijasnjih microsoftovih "mobilnih" proizvoda.

2. reci da google nije smislio 10ak linija koda ne bi palo na pamet ni dvorskom slugi stevea ballmera. ako nisi znao, sve uspjesno sto je microsoft napravio je popalio (DOS) ili kopirao (windows, office). svi pokusaji inovativnosti su propali zbog korporativne politike koja se sastoji od recikliranja koda starog 20+ godina, prisilno zakljucavanje na svoju platformu i zatiranje otvorenih standarda, sto ih zadnjih godina i kosta i kostat ce ih vjerojatno propascu jer postaju irelevantni u post-pc svijetu gdje ostali osim znanja imaju i novaca.

ne mora se nitko slagat sa mnom, ali zapitajte se bi li ulozili novac u microsoftove ili nokijine dionice? pogotovo dok sa svih strana bruji SELL SELL SELL...
ivo_k je offline