View Single Post
Staro 31.01.2013., 09:41   #249
Binaroid
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Omg kako volim ovakve postove

Jednostavno si mogao napisati za sto trebas komp, da li trebas periferiju, da li je plačenje keš ili kartice i koji je budzet i onda ti mi pomognemo. Ovako kemijanje, znam odma na početku da od toga nece biti ništa i da bu jako puno troljanja,pametovanja itd...

Ajmo, koliki je budzet pa da nesto pametno i slozimo?
Da li kučište i dvdrw ne trebas?
Post je vrlo konkretan i nema potrebe za obraćanjem s visoka.

Ako si ga pažljivo pročitao, sasvim je jasno da prilično dobro znam o čemu pričam, da sam se prilično dobro informirao prije nego sam odlučio zagaditi forum još jednim ovo vs. ono postom i da imam određeno iskustvo u problematici o kojoj pričam.

Dakle, ne treba mi pametovanje o cijeloj konfiguraciji jer većina ljudi ionako ne zna kako uopće treba izgledati pravilna konfiguraciju za Premiere/AfterEffects.

Pitanje se svodi na FX vs. i5 u obradi videa ali imam zadršku prema AMD-u zbog specifičnosti arhitektura a testovi govore suprotno. Kako su uglavnom provođeni idiotski (nevjerojatno malo RAM-a) to mi izaziva nesigurnost.
S obzirom da sam u "start-up" fazi, troškove želim svesti na minimum ali mi treba komp s kojim mogu normalno raditi.

Ako možeš pomoći sa tim konkretnim problemom (iskustvom ili me uputiti na relevantan test) bio bi zahvalan.
Binaroid je offline   Reply With Quote