Nije.
Da prolistaš temu vidio bi da nije baš neargumentirano branjenje, al bolje nemoj, okani se ove teme...
Osobno mi se Google gadi svojim poslovanjem, ali ne serem po Androidu. Dapače, mislim da je odličan sustav, nit bolji, nit lošiji od WP-a jer su drugačije konceptuirani. Drugo, ljudi ne kuže koliko je Microsoft ustvari bitan tržištu jer ipak je konkurentnost ono što najbolje unaprijeđuje proizvode. Drugo, spominješ Microsoft i njegov horor, e pa dragi kolega baš taj njegov horor je najbolji i najpopularniji operativni sustav za osobna računala, dobro znamo di je Apple po tom pitanju, a o Googlu da ne pričamo, kompanija koja nemre sama smislit desetak linija koda pa kupuju i financiraju druge razvojne studije, svaka im čast na tome jer novac sve pokreće pa eto ima tu i dobrih proizvoda. I onda jedan MS izbaci nešto novo na tržište, u početku s puno problema što i je bilo za očekivat jer je automatski ušao na tržište s nulom dok je konkurencija već uzela ogroman dio kolača i sada kada stvari dolaze na svoje mjesto nađu se tudumi (nhf, moje osobno mišljenje, nemoj ga molim te shvaćati važnim u svom životu) koji seru po WP-u samo zato jer je to MS.