View Single Post
Staro 29.01.2013., 23:35   #1024
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor nathan Pregled postova
Dragi forumasi, cisto da napisem na kraju nakon cijele paljbe neki odgovor. Zadnje dvije i pol godine zivim skupa s suprugom u Genevi, tako da itekako dobro znam kako izgledaju i koliko kostaju orginali, te sam one koje sam i kupio fake prvo na ruci isprobao kao orginale pa samim time mogu iz prve ruke reci da je stranica koju sam stavio kao link provjerena i da ima stvarno vrhunske kopije.

Dal si mogu priustiti neku od tih kopija kao orginal, pa s obzirom da sam zaposlen na Swiss placu i da su mi godisnja primanja izmedju 80 i 90k chf (plus supruga i njena primanja), jasno da mogu. No dal stvarno zelim dat tolke novce za kolekciju satova, sigurno da ne. Mozda jednom i piknem jedan od tih satova u orginal izvedbi i pocastim se, no do tada eto vi tu znate da su ti satovi fake, a nitko tu nikada nije uopce postavio u pitanje dal je neki od tih satova fake ili nije.
Zarađuješ mjesečno 45.000 kn, a kupuješ fejk satove?
Evo vjerujem ti, prije će biti da šibicariš po švici, a ne zarađuješ bijesne pare.
A i taman da zarađuješ, o tome se ne priča na jednom forumu, to je prežalosno, meni bi bilo neugodno.

Citiraj:
A kada ste vec krenuli s moralnim sranjima recite mi kolki tu od vas imaju npr kompletan software instaliran na racunalu orginal? I kolko je od vas u zivotu skidalo razne ostale ilegalne sadrzaje s neta u obliku filmova, muzike, igara.
Totalno si promašio poantu, softver je svačija privatna stvar, a skupi satovi se nose kao modni dodatak, da ga i drugi vide, a kad ističeš fejk onda glumataš, ništa drugo.

Citiraj:
Uglavnom, svako neka uziva s cime hoce, ja cu radje nositi kakvu kvalitetnu TH repliku nego bilo koji Casio na svijetu.
To je ok, ali šteta je kvarit ovaj topic sa fejk smećima, svetogrđe kako bi se reklo.
Rade0n je offline   Reply With Quote