Citiraj:
Autor nathan
Dragi forumasi, cisto da napisem na kraju nakon cijele paljbe neki odgovor. Zadnje dvije i pol godine zivim skupa s suprugom u Genevi, tako da itekako dobro znam kako izgledaju i koliko kostaju orginali, te sam one koje sam i kupio fake prvo na ruci isprobao kao orginale pa samim time mogu iz prve ruke reci da je stranica koju sam stavio kao link provjerena i da ima stvarno vrhunske kopije.
Dal si mogu priustiti neku od tih kopija kao orginal, pa s obzirom da sam zaposlen na Swiss placu i da su mi godisnja primanja izmedju 80 i 90k chf (plus supruga i njena primanja), jasno da mogu. No dal stvarno zelim dat tolke novce za kolekciju satova, sigurno da ne. Mozda jednom i piknem jedan od tih satova u orginal izvedbi i pocastim se, no do tada eto vi tu znate da su ti satovi fake, a nitko tu nikada nije uopce postavio u pitanje dal je neki od tih satova fake ili nije.
|
Zarađuješ mjesečno 45.000 kn, a kupuješ fejk satove?

Evo vjerujem ti, prije će biti da šibicariš po švici, a ne zarađuješ bijesne pare.
A i taman da zarađuješ, o tome se ne priča na jednom forumu, to je prežalosno, meni bi bilo neugodno.
Citiraj:
A kada ste vec krenuli s moralnim sranjima recite mi kolki tu od vas imaju npr kompletan software instaliran na racunalu orginal? I kolko je od vas u zivotu skidalo razne ostale ilegalne sadrzaje s neta u obliku filmova, muzike, igara.
|
Totalno si promašio poantu, softver je svačija privatna stvar, a skupi satovi se nose kao modni dodatak, da ga i drugi vide, a kad ističeš fejk onda glumataš, ništa drugo.
Citiraj:
Uglavnom, svako neka uziva s cime hoce, ja cu radje nositi kakvu kvalitetnu TH repliku nego bilo koji Casio na svijetu.
|
To je ok, ali šteta je kvarit ovaj topic sa fejk smećima, svetogrđe kako bi se reklo.