29.01.2013., 23:24
|
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor srale7
Nisam sad skuzio bas poantu tvog posta..?
Samo si se htio pohvalit da ziviš u Švicarskoj, radis na Swiss placu, godisnje zaradis 500k kn+ženina primanja, da znaš kako izgledaju pravi satovi i sukladno tomu znas i njihovu cijenu, bla bla bla.
Znači imas para i mozes si priuštit pošten sat, u biti i više njih, ali ne, ti odes u dućan ispobas pravi sat, svidi ti se i onda trk doma za komp i naručiš si jednu vrhunsku kopiju za 155$ sa poštarinom.
Pa sta si onda ne kupis posten(citizen, Seiko) sat za 1-2-3-4 k kn i fino uzivas u satu, nego ovako dajes tu svotu za nesto sto to nije?
Nisam nikakva moralna vertikala foruma, nego samo me zanima, kako ti taj fejk sat doživljavas?
Ova usporedba sa softwareom ti nikako ne stoji, tak da taj argument okači mačku o rep 
|
Svaka cast,  dva puta sam pisao post, ali sam odustao, jer mi je svaki puta izgledao pregrub. To mi negdje dode ko hrpa ovih sa skupim terencima, pa zapnu u snijegu jer nemaju za zimske gume, a ljetne gume su im celave, jer su se preracunali s dimenzijama guma. Kad su kupovali morala je felga biti sto veca, a nisu gledali da takav set kosta i po 20 000kn.
|