Citiraj:
Autor De5tr0yer
Ma belt je kurac, to ti niš ne vredi ak si na mp5 ili više.
Naravno da se šalim, vrijedi, ali premalo je to za igranje kako treba, zato sam još na svojeg dodao pasivni bloodthirst.
Koliko god zvučalo čudno, ali ova razlika od 0.2% što bi dala 3%LS je itekako osjetna. Dakle dvije desetine postotka.
Ja bih radije da je težina inferna ostala ko i prije, kad nije bilo MP-a, samo da su maknuli onaj enrage timer i digli legendarye ko sad. AH bi bio puno manje aktualan.
--
innas hlačice +86int prodane u roku 2h za 25mil (21.25mil efektivno). Brutalno.
|
Vjeruj mi da sa lifeom/leechanjem jako rjetko imam problema u normalnim okolnostima, imao sam i ja prije bloodthirst al sad mi netreba, naravno da imaš bolji leech sa tih extra 3% al opet nemrem imat više healtha nego što je maksimum, za reflect je bolje imat veći pool al to si nemrem priuštiti...
Ukratko ovo sasvim dobro funkcionira što se toga tiče, uzeo sam danas malo jači skorn al nemam baš neke ideje za ekstra jaču operemu za neku normalnu lovu uglavnom mi je jedina opcija zamjenit neki dio seta sa malo jačim i to je to...
A što se slkillova tiče to što ćeš koristiti je u dobroj mjeri određeno s tim kakav gear imaš btw isporbao sam na butcheru juče ovaj setup zaklao sam ga ko kokoš iako je samo jedan niš mi nije falilo furya...