View Single Post
Staro 29.01.2013., 19:57   #2835
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo da javim dobio danas albis risiver 8100 spojio preko hdmi-a i slika je dosta bolja, nema više onih smetnji kad frajer na dnevniku priča da se vidi kod otvaranja usta i recimo tekst na kraju nekog filma kad ide ili od neke špice na kraju pa onako ko ghosting da ostaje tog više nema i HD programi su super oštri i slika je super. No ovaj asg 8100 risiver šteka pri mjenjaju kanala, smrzo mi se već dvaput, a nemam ga nego par sati, nadam se da bi uskoro trebao neki softver update jer ovo je baš jadno.

EDIT:
I nakon nadogradnje softvera ista stvar nikakvih poboljšanja nema, danas mi je opet počeo štekat pa sam ga morao ugasit i upalit preloše stvarno on užas. Uređaj mi sam po sebi ne izgleda ko neka jeftinjara ne znam možda se varam, al ne izgleda mi ko oni TTmicro jeftino, mislim da je u ovom slučaju samo problem do njihovog softvera, a oni ga očito ne znaju riješit ili ne žele. Za novu nadogradnju mi je tehničar reko da neće bit tako skoro obično izlaze jednom do dvaput godišnje, što znači nema nade da se to štekanje i ponekad i skroz smrzavanje riješi na albis 8100 risiveru tako brzo, pa eto novi korisnici i postojeći koji će produžit ugovor i uzet HD paket da znaju šta ih čeka.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 02.02.2013. u 17:42.
Thermaltake je offline   Reply With Quote