View Single Post
Staro 29.01.2013., 16:01   #3908
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor ShanTech Pregled postova
Baš i ne. Do sad sam probao pet VS450. Problem je drop na 12-tnom railu, a i koriste se škartni Jun Fu kondenzatori. Pri opterećenju od 120W (iz štekera), vrijednosti su bile 11,79, 11,83, 11,84, 11,84 i 11,86V - izmjereno multimetrom. Odlučili smo da ih više ne budemo uzimali.

Ovi CXM modeli bi isto mogli biti mućak. Naravno, treba ih prvo probati.

Edit:
Nisam se igrao s spajanjem na jače komponente, da ne bude problema. No ako to i ne smatraš problemom, Jun Fu je definitivno problem. Susrećem se s tim kondenzatorima u današnjoj elektronici i imaju loš vijek trajanja. A pošto napajanje ima 3 godine garancije, zezanje s reklamacijom je izgledno.

Za malo više se mogu kupiti stara (provjerena) napajanja, XFX 450 ili LC6460GP3. S tim da je ovaj model XFX-a (X2B9), malo oštrojen, ima jedan PCI-E i 3 molexa.

Evo probao i zadnjeg. Uspoređujući potrošnju s XFX-om 450, i Corsair bi imao brončanu efikasnost. Opterećivat napajanje mi baš nije zgodno, jer komponente nisu moje vlastite, a i nebi bilo zgodno da se nekaj skuri.
Dobro,pošto ga u četvrtak kupujem,kaj onda, lc-a ili xfx,razlika je nekih 40-50kn,ili kaj drugo,išao bih do 500kn.Sve preporuke su dobrodošle!,jedini uvjet je da je tiho!
Ili ako netko prodaje neš ok,samo neka javi,al da ima garu!
Možda da napomenem pošto imam malog antekiča nsk bilo bi mi poželjno da mi nisu slivani kablevi jer mi ih je teže sprovesti!
emilblomsky je offline   Reply With Quote