Meni je Hans stradao na Velebitu na kojem sam bio 3x prosle godine gdje sam dobrano prenapregnuo bajk, a gume pogotovo koje se trose naocigled (u 3 spusta zadnja ce nestati ma od koje god smjese bila).
IMHO za AM fullku bi gledao izmedju Hansa i Fat Alberta (Alberta) i eventualno Nobby Nica ali SS, onag paprinatog ne bi, hvala.
Odlicna kombinacija je Hans TraiStar naprijed, PaceStar iza.
Ja cu si za ovu sezonu uzeti opet Hansa ali tvrdju smjesu (Pace Star), posto nisam jos vozio Nobby nica uzet cu si jednu SS 2.25 takodjer Pace Star - te dvije idu naprijed, pa me bas zanima kako ce se ponasati (nesto losiji grip, ali zato trajnija guma).
Iza cu nakalemiti Nobby Nica 2.25 performance, posto su u DE ~105kn boli me dzon kak ce se ponasati, za iza ce biti dobra. Uzeo bi najradije Alberta 2.25 ali ga nema, 2.35 sam zakljucio da mi se ne svidja (previse gripa, previse brzo se potrosi u odnosu na 2.25).
Eto to ce biti moj setup za nadolazecu sezonu, sad kad su u DE gume na debelom popustu opskrbit cu se da sam miran cijele godine - osim ako se ne preracunam, 6 novih guma ce valjda biti dovoljno
A sto se tice sirine - sire od 2.35 na moj bajk nece ici, cak sam skloniji 2.25 i naprijed i nazad, zato sam i uzeo NN za probu.
2.35 mi je osjetno usporilo bicikl, pogotovo kad sam tu sirinu stavio i na straznji kotac.