View Single Post
Staro 07.06.2005., 12:18   #19
marac
Premium

marac's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by mc_fish
najbolje ti je uzet jedno obicno ramu sa prednjom suspenzijom,rama mora biti cvrsta i lagana,aluminij odma izbaci i igre jer ce ti prednja vilica puknut nakon god-2...
Zbog ALU rame ce puknut vilica? Ja majke mi neznam o cemu ti pricas ali izgleda da seres bezveze. Ja ti istog trena pokazem 10-ak ALU bikeova sto fulija sto hardtailova koji su stari i do 10-ak godina a bili su abjuzani do bola i znas sta? Niti jednom nije pukla vilica a ni rama.

Preporucujes carbonsku ramu za MTB a jel znas sta se dogodi kada carbonska rama bude abjuzana? Pukne ko od sale

Sto se tice kazeta preporucujes index ili alivio koje su jedne od losijih kazeta kao i velika vecina shimanovih, za kazete postoji jedino SRAM kao i za lance. Jednostavno nepoderivo, neunistivo i jeftino.

Spominjes nekakve shimano V-brake mjenjace, mozes li mi objasniti kakvi su to mjenjaci jer za njih prvi put cujem? Znam za gripshift, rapidfire... ali za V-brake shiftere jos nisam cuo.

Sto se tice kocnica slazem se da za grad su dobre V-brake ali ne zato jer su superiornije od diskova nego zato sto su diskovi overkill za grad sa svojom cijenom od 800kn po komadu. Inace sa diskovima se moze takodjer zakociti "brzo" kao i sa v-brakom, da ne kazem jos i brze.

NHF ali sereš bez veze.
marac je offline   Reply With Quote