View Single Post
Staro 07.06.2005., 12:03   #17
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
ti si mu predlozio specijalku(jako dobro) ali bi ga odrzavanje kostalo ko da voli F1
najbolje ti je uzet jedno obicno ramu sa prednjom suspenzijom,rama mora biti cvrsta i lagana,aluminij odma izbaci i igre jer ce ti prednja vilica puknut nakon god-2...moja preporuka ti je da nades TREK jer jedino on ima krom-moli rame(a kad vozis svaki dan po 10 km tamo nazad) ti treba nes cvrstog ili? imas 2 opcije trazi krmom moli ramu ili karbon ramu...krom moli sam ja trazio 2 godine i nasao je nedavno na jednom starom skotu...(rama stara 8 godina bez udubljenja ogreborina i piganja...a vidi se da je vozeno i to onak brutalno) to ti je krom moli aluminij nemoj gledat jer ce te dobra aluminij rama kostat 10k kuna ak ne i vise i to je ono kaj valja...celik je pretezak...a karbon je isto skup,trek je imao 2 serije sa krom moli ramom t800 i t 4100 ako nades jedan od ta 2(prvo mi javi ak ga neces uzet),nadalje kazete(zupcanici) nesmiju biti sis(nevalja) uzmi od shimana index ili alivio,mjenjaci neka budu v brake shimanovi(odma ce ti past u oko)
a kocnice obavezno v brake a ne diskovi...jer diskovi imaju nesta kao "abs" i po gradu cesto moras naglo zakocit suspenziju trazi hidraulicnu ili plinksu...na feder ti ne znaci puno a i za cesto skripat i cvilit

tu si dobio puno dobrih preporuka...par od njih bi si mozda i ja uzeo da nemam trenutno bajk...i znam kak se ponasaju specijalke i sve to ali osobno nema do jednom treka sa krom moli ramom(koja mi je ukradena bila) ja idem s bajkom u skolu i predem oko 8 km dnevno(min) i to prijedem za 30 min...na bajku sam jedino mjenjao zracnicu i morat cu mjenjat gume jer ne valjaju...da opet spomenem bajk je star 8 godina...dakle i da se nije vozio puno...to je ipak 8 godina...skoro pol mog zivota

mc_fish je offline   Reply With Quote