Ček, pa jel ti čitaš postove uopće?
Govorimo o NE Nokijama, Nokia ima svoj Drive+ dostupan na svim Lumijama, a ta navigacija je najbolja mobilna glasovna navigacija.
GMaps je naspram Nokia/Bing mapa smeće, aplikacije su same po sebi slične, ali Nokijine mape koje se koriste su toliko bolje da je i sam aplikacija bolja, a i ona je kao i cjeli WP super stabilna i brza. To će ti potvrdit svako ko je koristio oboje. Jedina prednost Googla je Street View no to je opet druga priča...
Lako kroz Zagreb, svako će njega dobro napravit, odi recimo u okolici Sinja da ti GMaps govori kud i kamo da dođeš do nećega, na svoje oči sam vidio kako su Googlove mape loše, još mi je muka kad se sjetim kakvu pizdariju su mi te mape priredile svojom detaljnošću i ispravnim informacijama. Naravno, kažem bratiću da gasi svoj S2, palim Nokia Maps tada na svojoj Lumiji 710 i da vidiš veselja kad shvatiš di te Google zajebo svojim glupim mapama, a gle čuda Nokia mi kaže drugačije...
Nokia (Navteq) ima fantastične mape, trenutno nemaju bolje konkurencije, bar ne u svijetu mobitela.