Citiraj:
Autor buljo
Eto i mene u igri, pročitao sam prvih 20 i zadnjih 5 stranica teme, ostatak ću pročitat kad stignem.
Jučer sam odigrao 15ak partija i čak večinu dobio ali me zanima par stvari:
Još nisam ništa potrošio na pojačanja, igrao sam sa svim tenkovima i jedino što mi jako fali je brzina, pa ne znam dal se isplati sad ulagat u te tenkove ili skupljat za jače? Kako je to onda sa MPom, svi su kasnije tier 2 na mapi ili?
Ako da, u što ulagat u Tier 1? Koji tenk slovi za najbolji od njih?
Kako je sa posadom, njih se može prebacivat u nove tenkove?
Ako može par kratkih crtica, čisto za neki orjentir, da ne fulam odmah u startu. Hvala
|
Pozdrav buljo
Što vise igraš to više sakupljaš exp. Exp trosis na odkljucavanje jacih stvari na tenku (bolji top, jaci motor, bolja kupola, gusjenice i radio) s expom također moras odključat novi tenk. Taj novi tenk je za 1 tier (1 level) bolji od sadašnjeg.
Preporucam ti da za svaki tenk sve dodatke odkljucas i tek onda ides dalje na bolje tenkove tako da dobiješ vise iskustva prije nego dođes do jacih tenkova.
Naravno, kad odkljucas neki dio, moras ga kupit sa creditsima i onda ga moras rucno stavit na tenk, nece ti se automatski stavljat nove stvari. To se radi u garazi.
Kasnije su na mapi vise razlicitih tierova. Mislim da razlike između najjaceg i najslabijeg tenka na mapi nesmije biti veca od 4 tiera.
Tier 1-3 tenkovi su jako slabi i njih samo odigraj da odkljucas ove jace. Kad si gotov s njima prodaj ih ili sacuvaj ako mislis ponekad igrat s njima.
Najboljeg tenka nema, svi imaju svoje prednosti i mane. Naravno sto je veci tier tenk to je i on jaci.
Posada ti pocinje na 50% i igrajuci ih polako dozes do 100%. Sto je veci postotak to clanovi posade bolje obavljaju svoje poslove. Recimo bolji vozac brze vozi i skrece od losijeg, bolji komander vidi dalje na mapi i bolje koristi radio. Bolji loader brze puni top pa mozes cesce pucat. Bolji gunner je precizniji od losijeg...
Posadu mozes prebacivat u nove tenkove ali samo u tenkove iste nacije (ruska posada moze ici samo u ruske tenkove). Ali na pocetku kad prodas tenka slobodno prodaj i posadu, a novu dobijes dđabe sa novim tenkom ali su na 50%. Tek kasnije oko tiera 5-6 pocni prebacivat posadu iz tenka u tenk. Međutim kad prebacis posada izgubi 10% expa ako ih prebacujes u situ klasu tenka. Inace i vise.
Imas 5 klasa tenkova.
Light - mali i brzi sa slabim topom, dobri su za scout. Medium - malo jaci od light, imaju pristojne topove i malo bolje oklopljeni.
Heavy - grdosije, uglavnom spori ali dobro oklopljeni i imaju jake topove.
Tank destroyer - Po oklopu su negdje u rangu sa mediumima, imaju jake i prezizne topove, ali vecina ima top koji gleda samo naprijed (nemozes ga rotirat 360 oko sebe), znaci uglavnom su najbolji za zasjede i pucanje iz daleka.
RPG (artiljerija) - uglavnom jako spori, oklopa skoro ni nemaju, ali imaju najjace topove i mogu pucat preko cijele mape, također imaju jako spori reload time, Kad stisnes Shift prebacis se u pogled na mapu iz pticje perspektive i tako gađas neprijateljske tenkove.