View Single Post
Staro 28.01.2013., 12:02   #997
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Eto i mene u igri, pročitao sam prvih 20 i zadnjih 5 stranica teme, ostatak ću pročitat kad stignem.
Jučer sam odigrao 15ak partija i čak večinu dobio ali me zanima par stvari:
Još nisam ništa potrošio na pojačanja, igrao sam sa svim tenkovima i jedino što mi jako fali je brzina, pa ne znam dal se isplati sad ulagat u te tenkove ili skupljat za jače? Kako je to onda sa MPom, svi su kasnije tier 2 na mapi ili?
Ako da, u što ulagat u Tier 1? Koji tenk slovi za najbolji od njih?
Kako je sa posadom, njih se može prebacivat u nove tenkove?

Ako može par kratkih crtica, čisto za neki orjentir, da ne fulam odmah u startu. Hvala
Ne isplati se ulagati u tier 1,2...ako mene pitaš,ali neznam što bi ti rekao na to da tek počinjem igrat,možda bi s guštom ulagao u male tiere jer su dobra stepenica za up što se tiče iskustva,da se skuži igra.No kad razmislim,u malim tier borbama,pogotovo 1 i 2,igra hrpa retardiranih glupana ili jednostavno ekipe koja namjerno radi pizdarije,pa skokni što prije na T3 tu se igra ipak malo ozbiljnije...istražuj sve,ako možeš odmah montirat (ako gusjenice imaju nosivost) montiraj top,ipak damage donosi exp i lovu,onda tracks,radio,motor itd...posadu možeš prebacivat,ali neznam kolikog ti to smisla ima u manjim tier tenkovima jer ne stignes ni trenirat posadu jer se obično ne zadržavaš dugo na tim tenkovima.Tamo negdje tier 4,5,prebacuješ i posadu u novi tenk.

Dakle uzmeš tenk,gledaj dal možeš odmah montirat top,ako stock tracks ne mogu podnjet težinu novog topa,morat ćeš prvo istražiti tracks,onda radio,pa sve ostalo...

P.S. Ako želiš biti CAR u manjim tier borbama,idi na T18 tank destroyera,tenk je jednostavno predominantan za svoj tier.

Nisu svi tier 2,niti tier 3 itd...

Ovo će ti pomoći,da vidiš koji tenkovi imaju najbolji MM.

https://worldoftanks.com/dcont/fb/ne..._chart_eng.jpg