Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Btw vidim s51 najviše bitki,to je moja nesuđena artiljerija,nešto najbolje što mi je KV2 priuštio,a nikako da je kupim,svaki put uzmem nešto drugo,treće...to ti je najbolji arty?
|
S-51 je po meni najbolji tenk/SPG u igri, od svih s kojima sam igrao (na prijasnjem acc sam isao na njemacku liniju do mausa i E-50, pa mogu reci da sam dosta tenkova u ovih 2godine isprobao)
Spor reload, spor tenk/SPG , ali ubitacan, s njim mi se desavalo nebrojeno puta 1shoot na Type59 (omiljena meta s S-51), IS, IS-3 da nepricam, je da mozes cigaretu popusiti dok se top napuni ali kad pogodis s njime to se osjeti. Object212 mi je bio prelazno sredstvo do object261, a s njim sam se razocarao jako, S-51 mi je i fino zaradjivao, bez premiuma rijetko sam bio u minusu, jako rijetko, desavalo mi se par dana samo s njim da igram, krenem od 1M a na kraju tjedna ono oko 3-4M (bez premiuma, napominjem).
Sad nakon ovih updejta neznam kako vise S-51 zaradjuje jer sam ga prodao a posadu prebacio, ali da sam znao/imao priliku isprobati Object261/ nikad nebih isao na Object212, ali poslje **** nema kajanja.