View Single Post
Staro 27.01.2013., 15:41   #994
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Ma u zadnjih dva mjeseca igra je totalno nebulozna, evo i sam je igram malo preko godinu dana (ovaj acc, prijasnji sam prodao), ovo su mi statistike:

kao sto vidis preferiram arty, ne koristim premium, osim mozda 4dana ukupno prosle godine kad su bile akcije pa sam uletio s kodovima.

sat ti vidi, imam preko 12k bitaka, 61% pogodaka, 471exp po bici, je malo ali nemoze vise, u zadnjih mjesec dana imam nekih 80-90% poraza, kako god igrao izgubimo, kampiram, izgubimo, napadam, izgubimo, imam nekih 18-19 tenkova u garazi i svakom dam pomalo priliku ali nevrijedi, jucer npr. s humellom 11 u nizu me skout u prvih 65sec ubio, uzmem object261 ne prezivim 2 minute, uzmem is-4, 6-7 tier X u prve tri minute mrtvo, i to samo moj tim, partije zavrsavaju u vise od 3/4 s rezultatom 15:1 ili 15:2

nocas igrao 2 sata s KV1 i KV2 ... ni jedna jedina pobjeda, nisam otada ni palio igru

Kontam i ovaj acc prodat pa da sam na miru sto se WoTa tice

Oni kao da neke igrače iz određenih regija/zemalja odluče taj dan malo kar...,ni moja ekipa iz platona jučer ništa nije mogla dobit,danas odigrao 4 partije dobio 3 glatko,1 izgubio zbog specijalca s loweom koji je izašao 30 sec prije kraja iz protivnicke baze juriti artiljeriju,a bio je na 87%,mogli smo dobiti (i on dobiti invadera),eto takve stvari me izluđuju,tip je imao 0k borbi,crven ali glavno da je lowe u garaži,wallet warrior

Btw vidim s51 najviše bitki,to je moja nesuđena artiljerija,nešto najbolje što mi je KV2 priuštio,a nikako da je kupim,svaki put uzmem nešto drugo,treće...to ti je najbolji arty?