Citiraj:
Autor Momir
@MAGARAC
Ma skuzio sam ja sta pise. Ali meni se sve vise cini da ti nezelis prihvatiti da novi FX cipovi uopce nisu losi.
Nisu HD7970 skupe? Pa cudim se zasto svatko u kompu nema barem po jednu, zasto uopce ljudi koji se smatraju igracima uzimaju neke 7850 ili nesto iz tog ranga? Nije to neka razlika, a o dvije da nepricam, za to bi se dalo skupit kroz mjesec - dva.
Nego, mozda i poslusam tvoj savjet o prodaji svog i5, sad je pravo vrijeme za to. Ipak si ti dezuran tu na forumu, nema teme u koju se ti nerazumijes i koju nisi komentirao. A uz sve to imas nvidiu i i7.
|
Ne tvdim ja da su losi. Samo se ne slazem sa nebulozama iz one recenzije i da je jedna gtx 670 u te dve igre duplo sporija zato sto je nutra Intel. Imam tu grafu i znam jako dobro kak radi i koje su brojke u FC3 i ARMI 2 jer sam obje odigaro, posteno. Isto tako ne vjerujem svakom ... koji kaze da su svi placenici i da je sam on posten.
7970 su skupe mozda tebi i vecini ali nisu bas toliko skupe i nedostupne da bi bile ekskluziva kao sto je 2011 i 6c SB-e. Ima masu ljudi po dve slicne grafe u komb sa SBom ili IBom pa i FXovima, vise nego ovih na 2011. Pogledaj BUG ili par stranih foruma i konfe kakve imaju. Uzme polovne za manje neg kosta 3930k i dobije neusporedivo vise perf u igrama neg sta bi dobio sa 2011. Nije to tak nedostupno kad se hoce.
Kupi ali nemoj onda meni skakt po glavi ak ti nebu valjalo. Isto kak je nebi ovima kaj tvrde da zbog CPUa dobim duplo vise FPS u igrama.
btw imam i ja AMD...