View Single Post
Staro 27.01.2013., 01:50   #992
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Chiron Pregled postova
ma gle meni je samo krivo jer sam uzeo njemce a iskreno su za kurac do tiera 7.. da sam uzeo amerikance kao moj bratić kojeg sam sam navuko i koji došo sa premiumom do t29 u roku 2 tjedna . ameri su jednostavno bolji za početnika kao i rusi..samo se nadam se da cu se izivljavat pravo kad dođem do tigera P.. a ruse sigurno nikad necu uzet samo zato jer su ih rusi jednostavno overpowerali jer su njihovi...
Nisu svi tenkovi isti,niti postoje "za kurac" tenkovi,postoje samo "za kurac" igrači...moraš poznavat osobine tenkova da bi ih znao pravilno koristit i bio uspješan.

Rusi su nekada bili dominantniji,to sada više nije slučaj.

Ameri imaju odličan view range,odličan turret armor,odlične gusjenice i okretnost,gun depression....prosječan damage,ali dobar DPM.

Njemci su meni recimo izvrsni,imaju najpreciznije topove,odličan armor,ok brzinu,jedini minus po meni donja ploča,često se zapale,gusjenice osjetno lošije od amerikanaca itd...

Njemci su odlični sniperi,long distance shot tenkovi.

Francuzi opet nude nešto drugačije,brzi su,auto loaderi su,ali je armor od papira...

Rusi imaju odličan damage i odličan armor,ali to skupo plaćaju sa sporim nišanom,jako nepreciznim topovima i slabim view rangeom,brzina također nikakva.

Ukratko to je to iz glave,ima dosta detalja ali ne mogu se sada sjetiti,najbitnije sam ti nabrojao.

Tu su sada kinezi s kojima još nisam ni krenuo,ali vidim da je to mix ruskih i engleskih tenkova.

Svaka grana zahtjeva proučavanje i studiranje,da bi znao kako najbolje izvuč iz tenka i kako ga pravilno koristit.

P.S. Ja imam nešto sitno više od 3200 borbi i tek sada vidim kako sam balavo igrao kad sam bio na 500-1000 borbi,a opet i dan danas sam sebe iznenadim koliko sam zapravo još uvijek loš,jednostavno prostor za napredovanje osobnog učinka je ogroman,igra je dosta realna (koliko igra može biti),taktika je najbitniji faktor.

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 27.01.2013. u 02:00.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote