View Single Post
Staro 27.01.2013., 01:21   #991
Chiron
Premium

Chiron's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Skužit ćeš za nekoliko mjeseci da u tvom slučaju nije do igre,a možda i nećeš...

Treba ti barem 3000 borbi da skužiš igru u potpunosti,za sada ti je effectiveness slab

Što se njemaca tiče,pa šta misliš da nećeš imat i amerikance,ruse,francuze...? Nisi osuđen na njemce,lako odeš na amerikance itd,ja imam u garaži sve nacije,neke tier 9,neke 8,neke 7...

Za početak,da imaš vodilju gdje eventualno štekaš i koji elementi igre su bitni da budeš korisniji timu pogledaj ovu stranicu,upiši svoj nick...i dalje ćeš sam skužit...

Inače,što se igre tiče,večeras je MM odlučio da gubim većinu borbi s T29,svaku partiju me stavlja da igram s debilima i to svaki put mi uvali da igram protiv platona s igračima od 60%+ pobjeda i effectivenessom od 1800! Jedan je čak imao 16k borbi i 70% pobjeda,effectiveness 2000,mislim si WTF kako je to moguće uopće,naravno,takav platoon potamani 90% moje ekipe.
ma gle meni je samo krivo jer sam uzeo njemce a iskreno su za kurac do tiera 7.. da sam uzeo amerikance kao moj bratić kojeg sam sam navuko i koji došo sa premiumom do t29 u roku 2 tjedna . ameri su jednostavno bolji za početnika kao i rusi..samo se nadam se da cu se izivljavat pravo kad dođem do tigera P.. a ruse sigurno nikad necu uzet samo zato jer su ih rusi jednostavno overpowerali jer su njihovi...