Citiraj:
Autor Chiron
ma znam ja za weakspots samo sam se ja zajebo sa time što sam uzeo njemačku ... naravno jer sam bio fasciniran tigerima.. i onda sam lagano popušio ...bezveze potrošio vrijeme do tiera vi..i k tome je usrani vk3001p u jačoj heavy liniji..tako da sam uzeo njega umjesto vk3601h nadam se da ce mi maus nadoknadit živce za koji mjesec..umjesto da sam išo rusku ili američku liniju..al uči se dok si živ..
|
Skužit ćeš za nekoliko mjeseci da u tvom slučaju nije do igre,a možda i nećeš...
Treba ti barem 3000 borbi da skužiš igru u potpunosti,za sada ti je effectiveness slab
Što se njemaca tiče,pa šta misliš da nećeš imat i amerikance,ruse,francuze...? Nisi osuđen na njemce,lako odeš na amerikance itd,ja imam u garaži sve nacije,neke tier 9,neke 8,neke 7...
Za početak,da imaš vodilju gdje eventualno štekaš i koji elementi igre su bitni da budeš korisniji timu pogledaj ovu stranicu,upiši svoj nick...i dalje ćeš sam skužit...
http://wot-news.com/stat/calc/en/ru
Inače,što se igre tiče,večeras je MM odlučio da gubim većinu borbi s T29,svaku partiju me stavlja da igram s debilima i to svaki put mi uvali da igram protiv platona s igračima od 60%+ pobjeda i effectivenessom od 1800! Jedan je čak imao 16k borbi i 70% pobjeda,effectiveness 2000,mislim si WTF kako je to moguće uopće,naravno,takav platon potamani 90% moje ekipe.
Općenito danas je jedan od "onih" dana,od 10 borbi dobio sam 3,pratim malo šta MM radi jer imam XVM i fakat nije u redu,ako gledamo statistiku,da me cijelu večer spaja s 10x lošijim igračima od onih u protivničkom timu.I onda me,nakon 5 poraza u nizu,očito pretpostavlja da sam na rubu živaca,stavi da igram kao jedini tier 8 (KV4),jednom 7,ostalo sve 6,5,4!!!! I protiv jednog lowe-a,kojeg su potamanile tier 6 iz moje ekipe,toliko o njemu.Ako je to slučajno...ponekad mi dođe da bacim cijeli komp kroz prozor i pošaljem sve u PM,doslovno imam osjećaj da rade budale od ljudi.
Zašto jednostavno MM ne pokušava izjednačit ekipe i to je to? I onda vidim tipa s 6000 borbi,700 effectivessom,prosječnim exp od 300 (!!!) i 54% pobjeda,ogroman ? mi je odmah u glavi.