Citiraj:
Autor vision19
Nećemo sada srati po Goluži nakon uzdizanja prekjučer itd. Nećemo također biti ni malodušni s brdovitog Balkana. Izgubili smo od boljih, europskih i budućih svjetskih prvaka. Treba im to vratiti iduće natjecanje.
Danas se vidjelo koliko bi nam Balić dobro došao kad su se svima knedle u grlu stisnule kad nitko nije smio proći, kad je Duvnjaku trebalo 5 minuta odmora a da ga netko zamjeni.
Glave gore, bronca ima dobar sjaj. Od 9 tekmi mi ćemo 1 izgubiti. Samo Danska je bolja od nas i to je sve. Nismo igrali kako znamo i možemo.
|
Ajde molim te...
Srati ćemo po goluži koji zadnjih par natjecanja s repkom nije napravio ništa... Nisu danci toliko bolji (ako su uopće bolji) nego jesi li ti gledao tekmu prvih 15 min.. Jesi li ti vidio da je on izvadio voria a kopljara držao cijelo prvo poluvrijeme unutra, a on je drvo od igrača...
Goluža nije materijal za medalje, goluža nije materijal za trenera, goluža je čovjek koji je jednostavno nakon svoje, po meni, žblj rukometne kariere, moga otići u mirovinu i to je to...
Nije zvao balića, drži si tog kopljara i ćupka unutra ko neku svetinju, kad se desi da treba dati sve od sebe i rasturiti ekipu koja je po kvaliteti ista ili možda i jaća od nas, onda se vidi ko tu koga.. Duvnjak je jučer doslovce sam igrao.