Citiraj:
Autor lutherus
Bez uvrede, al ne laži. To kaj velik dio ljudi nezna postaviti wine kak spada ne znaći da ne možeš igrati igre na Linuxu a ako ćeš reći da igre za Linux ne postoje onda pak već lažeš. Inaće upute za podešavanje wina postoje čak i na hrvatskome http://wiki.open.hr/wiki/Wine
Naime pod winom vrtim uz klasike poput Starcraft, VTMB, Civ 4 igre novijeg datuma i to COD, Battlefield3, Starcraft2, LOL, Dota2,APBBatman: Arkham city i ostalo.
A grafička mi ATI hd3200 koja je depricated i nije više podržana u službenim AMD driverima već za nju moraš imati oss drivere sa kojima imaš svega 3 dp 10 fps-a manje ( ko da je to i neka bitna razlika  ).
|
Ok,nisam znao da se mogu igrati igre,pa čak i ove novije.
Al onda pogledam taj link s uputama pa vidim da trebam ovakve komande upisivati "
env WINEPREFIX=~/.win-a wine program-a.exe" mislim si WTF.I to su samo komande za instaliranje Wine-a,pretpostavljam da i za instalaciju igri treba neke komande upisivati.
Ne vidim čemu bi uopče imao Linux osim da budem 1337 i hvalim se po netu da imam Linux,Windowsi ispunjavaju sve moje zahtjeve i potrebe.