View Single Post
Staro 26.01.2013., 17:01   #169
lutherus
Premium
Moj komp

lutherus's Avatar

Datum registracije: Sep 2011
@domis
otom potom.
ovo od tjedan dana stoji jedino za gentoo. A opet sve ovisi kak gledaš stvari i kak im pristupaš. Evo meni treba toliko da podesim windowse da rade i bude sve po defaulti kak imam na Linuxu tak da takve izjave ne stoje jer su individualne. Linux podržava više uređaja nego bilo koji drugi operativni sustav. Također podržava više različitih tipova procesora nego bilo koji drugi operativni sustav. Gotovo svi ti driveri rade na svim tipovima procesora, što znači da Linux podržava više hardvera nego bilo koji operativni sustav u povijesti računarstva. stina, driveri su vrlo osobna stvar. Nema veze što Linux podržava desetke tisuća drugih uređaja; vama su važni samo onih 5-6 koje imate na svom računalu. Ako oni ne rade, imate pravo biti uznemireni. No opet ako se vratimo na krajnjeg korisnika i na njegov pristup stvarima n možeš reći da Linux nije za igre i da se ne možeš igrati. One rade, ljudi se igraju.
Možeš jedino reći da se treba potruditi no opet i to se promjenilo jer su se drugi ljudi potrudili da krajnjem korisniku maksimalno olakšaju pa tako postoji i playonlinux u čijem izborniku odabereš igru i imaš jedno 3 ili 4 klika na next i jedan done.

E sad, meni ne moraš govoriti da Linux nije za svakoga jer sam prvi koja kaže hvala bogu na tome.

Citiraj:
što mene boli kurac kako linux iskoristava jezgre na amd dok koristim intela?
što ikoga ko ima tu visheru boli kurac kako linux iskoristava jezgre dok neznaju nit kaj je to linux?
jednostavno se spustite na zemlju ljudi...
A kaj mene boli kurac da Intel bolje radi pod Windowsima ak Windowse ne koristim?

Ono ekipa ponašate se ko hrpa fanboyeva. Ljepo je vidjeti napokon i drugačije testove i drugačije pristupe. Ne zanimaju igrice sve ljude pa im ni rezultati u njima nisu ni bitni.