View Single Post
Staro 26.01.2013., 12:35   #312
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
To što ti misliš da je dovoljno samo "smisliti igru" protiv Danaca, neide to baš tako lako. Ako su Danci jednostavno bolji, oni će uvjerljivo i pobjediti. Što i jesu.
sve 5, ja se i slazem da je danska bolja od nas. tu nema govora, samo kazem da smo mi mogli i trebali odigrati puno puno kvalitetnije. pruziti barem bolji otpor. imati donekle igru protiv brze momcadi.

ovo jucer je bilo polufinale. dvije momcadi jako blizu, odlucuju nijanse. jel izgledalo tako?

ili ako ljudima smeta (a ocito da smeta), ne, nismo jucer bili losi. mi smo bili standradni, ali smo naletili na jebeno odlicne i svemirski raspolozene dance .

pa nemojte me pravit blesavim, sa ovakvim igracima kakve mi imamo (duvnjak, bicanic, cupic i alilovic prvenstveno, musa je tu, horvat i kopljat takoder, šprema sam zabravio skroz kao i vorija, hej......) da se nije mogla odigrati bolja tekma . pa nemamo mi B reprezentaciju. vukovica nisam spomenuo jer je ozljeden.

dakle, sa ovim gore igracima i svi dobro znamo koliko mogu, jesmo odigrali dobro ili lose? realno?

ponavljam, nije krivica njihova sto ih trener ili oni sami nisu pripremili na onakvu obranu koja presjeca svaki napad. ok, to je do repke kako igra. nije niti nasa obrana bila uopce losa. no napad, bezidejni skroz, ali nista. krila stoje bezveze. da se napravi mjesta za njih, smijesno nesto. pa nemojte pricati da smo bili dobri kada nismo.

naravno, to je moje misljenje. nisu danci toliko superiorni bili jer su takvi, mi smo bili losi. tocka od mene. mozete dalje pisati nesto drugacije, ja svoje misljenje imam na temelju videnoga.

Burko je offline   Reply With Quote