Citiraj:
Autor wnbeeeE
pa naravno da smo lošiji nego protiv francuza kad su jučer bili Danci sa druge strane. Fizički puno jači igrači, pokretniji, obrana bolja.
Naravno da smo lošiji bili jučer jer su Danci bili bolji ohoho nego Francuzi.
Gledas skroz obrnutom logikom. Tebi koji sjediš ispred tv-a ce se cinit da smo mi prelosi, ali njima koji zapravo igraju protiv nadmoćnije ekipe je ipak malo drugačije u glavi.
No, naravno, stoji i da smo dosta loše odigrali.
|
cek' onda. da li je kakva igra smisljena protiv reprezentacije koja je brza? - nije.
da li je obrana bila postavljena, kretanje, prekidanje napada tako da prekine kretanje lopte koja je brza? - pa ne bas, nije. ali danci su to recimo napravili.
ja gledam realno sto jest. danska nije reprezentacija koja je nepobjediva. ponavljam opet, francuska ili mi prije godinu-dvije bi tukli ovakvu dansku. da li je to greska igraca ili trenera ja isto ne znam, jer igraci imaju kvalitete (nasi igraci), sad sve ovisi kako ih postavis, sta izvjezbas s njima, kakvu igru nameces itd itd. stoga bi vise rekao da je ovo goluzina greska kako smo igrali jucer, jer ja se doslovce ne sjecam tekme polufinala u kojemu od cca 5 minute utakmice si siguran u poraz ili pobjedu. barem ne na nekom svjetskom natjecanju koje nije namjesteno.
svaka cast nasima, ja tu nemam prigovora i svakako ih zahvala na konstantnom nalazenju u samom vrhu svjetskog rukometa. no da smo bili dobri, da smo bili uigrani, da je ovo maksimum od ovakvih igraca - pa nemojte me jebat da to mislite

.
jos jednom pitam - gdje su krila? ali ono, gdje su krila posljednjih par godina? totalno zanemarena, ide se kroz sredinu i na vorija, na crtu. naisla repka koja je jednako brza ili brža od nas, eto rezultata jucer.
i jos jednom ponavljam - francuzi na ovom prvenstvu su blijeda slika francuza od prije godinu-dvije. spanjolska je bila li-la, odgovarao im je poraz, no svakako nije bila dominacija nasih. madari su bili iznenadujuce jednostavni za pobjediti, dok bjelorusiju ipak ne svrstavam u kremu svjetskog rukometa.
tako da je danska, koja jest dobra i sve sto ide s tim, mogla/trebala biti pobjedena. ja se samo nadam da ce sljedece prvenstvo biti ljepsa igra, poletnija, da nece ici sa trojicom kroz sredinu i samo to forsirati.