View Single Post
Staro 26.01.2013., 10:56   #308
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ajd........ dobro.

realno sam napisao sta sam mislio. francuzi su bili losi, to je cinjenica. sa spanjolcima je pobjeda (ako si gledao, ja se nadam) bilo nategnuto do samog kraja kada su ovi cudom puknuli dvije-tri lopte bezveze da nebi isli na francuze.

ono sto je meni smijesno je sto sam napisao da smo jucer bili losi. ali ono, LOSI. to je isto cinjenica, jer je ovo prvi protivnik za kojeg se moglo reci da su jednako jaki kao mi. madari su me iskreno iznenadili isto koliko su losi, nacija isto sa velikom rukometnom povijesti. recimo kao danska. taj rang. pa ocekujes veci otpor i napor.

ne znam uopce sta se palis i ne kuzim u cemu je stvar. za koga navijam, sta mislis, za etijopiju? ali nije stvar u tome, jednostavno jesi ti gledao nase napade? pa zar ces mi reci da su to uigrane kombinacije, da je to igra za zlato? ponavljam, krila su 98% stajala bezveze, mi smo imali 3 do 4 igraca u svakom napadu, imali iskljucenja ili ne. jel to dobra igra jebemu? ako nije dobra, jel losa igra? ili bezglavo od prve minute kroz sredinu i samo kroz sredinu, pa dode poluvrijeme i nije toliki minus i nadas se da ce se malo bolje poslozit igra u drugome - ono isti shit.

kako god, skroz mi je blesavo reci da smo dobro igrali sve do danske koja nije nista posebno . jucer smo svi valjda imali los dan, ja samo kazem opet - u 15 minuta zabiti 3 gola........ kakav mi vremeplov treba kad se sjetim prijasnjih tekmi protiv kud i kamo jacih repki.

iako ruku na srce, danska je uvijek jaka u rukometu. to je isto cinjenica i nismo mi porazeni protiv "tamo nekih". samo kazem da, ako i jesmo toliko dobri i jaki i zlato je nase i ostala sranja nakon francuza (za koje opet ponavljam - su losiji od nas i to se vidjelo od samog pocetka)", jucer se danska trebala tuci. nismo ih tukli, nismo imali sportske srece, bla bla.

jedini pravi izgovor na koji se mogu svi pozvati su ozljede. to stoji po meni. ostalo je jednostavno losa igra i to je to. nitko nije rekao da su losi igraci, to mozes ganjati uzduz i poprijeko, od mene to napisano neces naci. da li je to krivica goluze, pa stvarno ne znam tko kreira igru kod nase repke vec gro godina - trener ili sami igraci. ali ovo stvarno mislim, i dok je balic bio sa linom mislim da je to bila kreativnost samih igraca.

Burko je offline   Reply With Quote