View Single Post
Staro 26.01.2013., 09:56   #307
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ovo se ide i mene, zar ne?

ja samo opet kazem, da su francuzi bili na razini prije jedne godine ili nedajboze dvije, da vidis kako bi ih pobjedili u srijedu. danci su nas dobili i to od prve minute, a nisu nista nista posebno!

stoga, zasto bi ja pisao da smo odigrali dobro, kada nismo? da li ja to moram raditi, pisati samo dobro i pozitivno? ja bi bio puno sretniji nego sto sam sada da smo zgazili dance danas, ubili spanjolce i ko' vaterpolisti - ocitali lekciju svima na svijetu. eto vidis sta je ispalo protiv danaca, da budem sretan zbog toga i ne tvrdim da smo bili losi?

kako su francuzi bili nemocni protiv nas, tako smo mi bili protiv danaca. ima li ista krivo ili neistinito u napisanome?
Bome, išlo je tebe.

Citiraj:
ali, isto tako se mora reci da je francuska jednostavno losa. ili da se bolje izrazim, nismo mi toliko toliko dobri (barem ne jucer, jer je tu opet odigrao respect i strah prema francuzima).
Citiraj:
i jos jednom, nitko nije rekao koliko su francuzi zapravo losi jucer bili . generalno na prvenstvu. a sada citam kurcenja i izdizanja ko' da smo pobjedili dream team svijeta
Citiraj:
francuzi su jebeno losi. mi smo danas malo manje losi od francuza prekjucer. danska nije nista posebno, ali nas trpaju. i neka, jer ne zasluzujemo pobjediti sa ovakvim nikakvim napadom.
Citiraj:
problem nije u dancima, problem je u nama. tocka. napad je vec neko vrijeme los
Citiraj:
vi ste i dalje uvjereni da je francuska ona "francuska" koja nas je pokopala u nekoliko posljednjih godina previse puta? stvarno to mislite, pa da se mozemo busati u prsa i izvlaciti na ovakve izgovore, da su se potrosili u igri?
Citiraj:
protiv francuza se vidjelo da su jednostavno francuzi losi (dakle, nismo mi toliko dobri)
Maltene svi tvoji postovi o Hrvatskoj na ovom prvenstvu su o tome kako smo mi loši. Jebote, za koga ti navijaš?
Pobijediš španjolce; ne, nije to to.
Pobijediš francuze; porećilo nam se jer su francuzi loši.
Pa jel smo ikog pobijedili i ušli u polufinale svjetskog prvenstva jer smo dobri?
Ja ne znam kakva ti iščekivanja u sportu imaš. Ne može neki igrač/tim/klub/repka bit konstantno na 100%. Ni u kojem sportu.
Pa kad i protivnik nema svoj dan, to je dio igre. Ono što se pamti je konačni rezultat.
Što je po tebi dobra igra? Kad svaki, ali baš svaki napad daje gol? Kad Alilović obrani svaki udarac prema golu? Kaj, rezultat 50:0 bi tebe zadovoljio? Bi i mene, al budi realan.
Po tvom ne možeš nikad reć; bili smo dobri. Il je Goluža kriv, il su igrači krivi, ili je protivnik bio loš. Jesmo li ikoga na ovom prvenstvu dobili zato što smo bili dobri???
Kakve hebene veze ima što francuzi nisu na razini prije dvije godine??? Pa nemamo vremeplov da provjeravamo. Smjena generacija je normalna stvar. Da osvojimo zlato, ti bi pričao da su francuzi prije dvije godine bili bolji. SO WHAT!!!
Možda smo se potrošili protiv francuza, možda smo bili umorni, možda je sto stvari. Možda bi pobijedili dance da se igralo u subotu itd... Pa ni Messi na svakoj tekmi ne da gol, a nekad ih zabije 3.
Gleda se rezultat, a mi smo dogurali do polufinala.

Zato što smo loši.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740