Citiraj:
Autor Tumor
Cekaj, hoces reci da lazem da mi na WP baterija traje osjetno vise nego na Androidu? Kakve veze ima "stedljiv" ili "rastrosan" korisnik? Ako na nekoj platformi baterija traje duze tako ce biti stedio ti ili trosio telefon.
Koliko si ti WP telefona isprobao da mozes tvrditi suprotno?
I sto se tice WiFi furanja lijepo ti je napisano da se pali tu i tamo, a ne da se na njemu "fura". Iskljucivo ako zelim nesto vece downloadati, pa da ide brze. A za 3G - on je uvijek upaljen, ne pada mi na pamet imati Smartphone i drzati ga na 2G.
|
Ajde, molim te lijepo, nađi moj post gdje sam napisao da "lažeš"??

Rekao sam da si prosječan korisnik koji pazi za štednju. Možeš hvaliti na sva zvona da traje duže bez diranja po njemu i čitanje.
Spadaš u 20% koji ne iskorištava njene mogućnosti. Gdje ti je screen time, korištenja displaya?
Nisi mi ostavio dobar dojam na korištenje jer ja znam kako i kada se koristi.
Pored toga, pitaš mene koliko sam koristio mobitela?? Ne budi smiješan, radim i promjenio sam dosta mobitela.
Android ima bolji battery magnament, zbog toga 3G automatski gasi kad je u dometu WiFi.
Iphone radi dobro ali obavezno gasiti jedno i drugo ( ipak spada u starije generacije uređaja. )
Usporedba je ravna nuli. Nema smisla raspravljati kako, koji zašto bolji... Ravna Zepterovoj vakuum pumpi.
Opet napominjem da ne favoriziram platformu. Nego želim reći da nema istine u trajanju baterije. Svatko koristi površno a i neki zna iskoristi više od površnoga.
Pa-pa.