View Single Post
Staro 25.01.2013., 23:41   #530
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Hvala na odgovoru, to ipak apsolutno ne znači ništa. Ne fosiraš uopće i još k tome na WIFI furaš. Spadaš u štedljive.

3G i syncanje e-mail ipak pojede toliko. Tvoje tvrdnje nisu točne. Žao mije i nisi dovoljno uvjerio.
Cekaj, hoces reci da lazem da mi na WP baterija traje osjetno vise nego na Androidu? Kakve veze ima "stedljiv" ili "rastrosan" korisnik? Ako na nekoj platformi baterija traje duze tako ce biti stedio ti ili trosio telefon. Trosim telefon onoliko koliko mi treba, ionako je to poslovni (sluzbeni) telefon. Imam ih zadnjih 14 godina i ne predstavljaju mi neku zanimaciju niti najmanje, iskljucivo za posao i kojekakve druge "usputne" pogodnosti koje dodju sa Smartphoneima.
Koliko si ti WP telefona isprobao da mozes tvrditi suprotno?

I sto se tice WiFi furanja lijepo ti je napisano da se pali tu i tamo, a ne da se na njemu "fura". Iskljucivo ako zelim nesto vece downloadati, pa da ide brze. A za 3G - on je uvijek upaljen, ne pada mi na pamet imati Smartphone i drzati ga na 2G.

Za nevjerne Tome cu u srijedu-cetvrtak (radni tjedan za dobrim koristenjem) puknuti printscreen gdje se vidi postotak i vrijeme od zadnjeg punjenja. Sada nema smisla jer je na punjacu, a i preko vikenda se (nadam se) nece previse koristiti.

Zadnje izmijenjeno od: Tumor. 25.01.2013. u 23:55.
Tumor je offline