Toshiba L850-1f0
Intel® Core™ i5-3210M (2.5GHz /3,1GHz TM)
15.6 HD LED,4GB DDR3, 640GB HDD, AMD MR HD 7670M 2GB, DVD-RW, Bluetooth, Wlan, LAN, Kamera, HDMI, USB3.0, boja kristalo bijla s kockastim uzorkom.
Proslo racunalo kupio sam na preporuku ovdje na forumu, pa sam dosao za savijet pri odabiru novog racunala i oduka je pala na toshibu.
Prvi put se susrecem s toshibom dosad sam mjenjao hp, acer,lenovo i sad toshiba koja je na dobrom glasu među laptopima kao mercedes među autima :-)
Laptop sam narucio u svijet medija i za dva dana sam ga mogao podic, plaćen 4600 kn.
24 mjeseca garancija + Dvogodišnja garancija „No Matter What“ koja se nakndano ispuni i isprintas pdf. To mi se cini jako dobro, jer pokriva stvarno sve zivo ukljucujuci i krađe i slicno. Kroz neko vrijeme si planiram jos i produzit garanciju.
Instalacija prosla bez greske, suport od toshibe zakon ima nekih 49 stavki za skinuti. Sve sam poskidao i instalirao ima nekih nepotrebnih stvarcica al vecinom su korisne stvari. Nakon svih nadogradnji instalacija laptop leti. Instalirao sam nekoliko novijih igrice vise radi znatizelje da vidim kako grafika izgleda sve na hight sve leti. Temeperatura u prosjeku 38-40 stupnjeva, tih jako i suma sumarum na laptop sve leti brzinom munje :-) . Najvise me iznenadila kod ovog uredjaja baterija koja drzi 4h bez greske sto nisam ni na jednom laptopu novom mogao dosegnuti.
Kvaliteta izrade vanjska jako dobra i cvrsto dijeluje, boju sam bijelu upravo uzeo radi packi i otisaka koji se na bijeloj boji nevide. Jedina manja zamjerka koju sam zapazio u prvim minutama je tipkovnica koja se jako ali stvarno jako malo zna uviti pri jacem stiskanju. Kroz nekoliko sati koristenja navikao i sve super sad. Posljedica je sto je proslo racunalo imalo metalno. Touchpad super napravljen s nekim kockica neznam kako da opisem al odlican osjecaj, okolo kromirano. Mislim da je s obzirom ulozeno dobiveno jako dobra investicija