View Single Post
Staro 25.01.2013., 22:32   #284
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Osim sto su dobri u obrani + imaju golmana koji skida dosta toga.
Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
ne, nije. Samo je trenutno najbolja rukometna repka svijeta.
obojici odgovaram. isto je danas bio tenis, federer-murray. covjek bi rekao da je murray igracina. a jednostavno federer nije ono sto je bio prije godinu-dvije.

e to je i kod nas u rukometu. nisu danci nista posebno iz te perpektive, ne morate odmah odgovarati i pisati strikno gledano. danci nisu nista posebno, oni su konstantno dobri i to je to! golman brani?

pa, sjetite se hobotnice šole. samo primjera radi, koliko je on skidao. ili omeyera. i halilovic je imao dana slicnih ovoj dvojici.

problem nije u dancima, problem je u nama. tocka. napad je vec neko vrijeme los, francuzi su se tukli jer imaju jos losiji i individualniji napad od nasega. a kada pojedinacno ides na gol to ne moze biti nego: ne mozes/ne znas drugacije, ili igras protiv zupanijskog treceligasa.

jos jednom, mi bi ovo tukli prije godinu dana. EOD. zabiti 3 gola u 15 minuta........ hej......... pa francuzi sa svim mrcina u obrani su dobivali vise, to se treba zapitati. ne pucati iz PM sa 8-9 metara..........

Burko je offline   Reply With Quote