Citiraj:
Autor Dottore
Pitanje je , što radiš uopće na mobitelu? Socijalne mreže, internet, e-mail?
Na Adroidu i iPhone punim svaki dan jer koristim non-stop. Tako da tvoja usporedba pada u vodu. Ništa to ne znači "moj mob traje dva dana, probo dosta wp uredaja"...
|
Normalno koristenje telefona, dakle pozivanje (i to solidna kolicina i trajanje poziva jer se telefon koristi u poslovne svrhe) i rijetki SMS jer mi se bas ne pisu SMS-ovi.
3 privatna mail accounta i 1 poslovni mail account (exchange). Svima frekvencija osvjezavanja 30 minuta uz cesce osvjezavanje poslovnog accounta ako iscekujem mail, a nisam pri kompu.
Location je konstantno on, od socijalnih mreza LinkedIn i Twitter account, ali vezano na Hotmail account. Ne koristim ih za postanje nego iskljucivo za citanje. Facebooka nemam. Filmove ne gledam niti slusam muziku na mobitelu. Igre jako rijetko. WiFi palim tu i tamo po potrebi.
Identican nacin koristenja kao i prije dok sam imao Android samo uz znatno duze trajanje baterije.
Motorola Milestone, HTC Desire, Nexus S, Xperia P vs. Lumia 800/900/820 i HTC Radar (+ po par dana HTC 8x i 8s i hrpa Androida, ali to preskacem jer par dana nije dovoljno za neki zakljucak). Svi telefoni isti obrazac koristenja i na svim prvih tjedan dana intenzivno "prckanje" dok je telefon "nov i fora". Po meni sasvim dovoljno da zakljucim da baterija na WP uredjajima osjetno duze traje nego na Androidu. Jedini WP koji mi je imao slabo trajanje baterije je bio davni HTC HD7 koji je na jedvite jade trajao po jedan dan.