View Single Post
Staro 25.01.2013., 21:12   #982
orbital_station
Premium
Moj komp

orbital_station's Avatar

Datum registracije: Oct 2012
Ja isto volim arty iz tog razloga. Zasto da se zivciram tamo na prvim redovima kad mogu na miru klat iz baze.

Imao sam situaciju da smo ja i neprijateljski is 4 bili na 10%, odnosno jednom hitu. Ulica u gradu, nema nikog zivog nigdje, ostalo nas mozda 3v3. I uletava is 7 iz moje ekipe na 100%, ja reko hvala ti prijatelju. On pukne i dinga, ja reko dogodi se jbg, barem ce se stat između mene i neprijatelja pa cu prezivit. Ali lik se SAKRIJE IZA MENE, neprijatelj prvi reloada, ubije mene. Nasa is 7 krene na njega, zapne za moju olupinu i onako ju polako gura, umjesto da malo rikverca da i krene opet. Dotle is 4 obiđe mene sa druge strane i pukne u zadnji kraj nase 7ice. bam, ammo rack.

Od tad kod mene ide samo arty, i tu i tamo neki scout kojeg volim zbog brzine. Reko sto cu se zivcirat tamo sa idiotima, iz baze polako puckaram po neprijateljima i zarađujem.
Vidim da nisam jedini koji je došao do ovog zaključka, cesto se dogodi partija sa 4-5 artija, lol.

Međutim polako igra gubi onu čar, nije zanimljivo, igram samo sa mišem jer ti niš drugo ni ne treba. Nedostaje adrenalina, najzanimljiviji dio je trenutak kad puknes i cekas da granata doleti do tenka, da tih 3 sekunde. Ako se uzme u obzir da u prosjeku puknem 8-10 granata po rundi to je punih 30 sekundi zabave igram jer mi je žao ostavit sve što sam postigao u ovih godinu dvije igranja.

Zadnje izmijenjeno od: orbital_station. 25.01.2013. u 21:18.
orbital_station je offline   Reply With Quote