View Single Post
Staro 25.01.2013., 20:32   #29935
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor the55mic Pregled postova
Dajmo početniku HT, drugom FS. Onda nakon pola godine i ovaj sa HT prelazi na FS. Nakon ukupno godinu dana, ovaj sa HT->FS bude brži nego ovaj koji je od početka na FS?
DA!
Nisam se na tebe referirao, ali doista ne vidim zašto bi prvi imao bolji rezultat u tom tvom pretpostavljenom slučaju. Krivulja učenja je jednaka (to je pretpostavka), netko tko promjeni bicikl ne može biti brži od onoga tko je godinu dana na istom biciklu.
Možemo tako u nedogled, al ja sam naveo zašto mislim da bi drugi bio od početka brži, a bome i na kraju i nisam ostao na empirijskim .
Analogno - to onda znači da i netko početnik tko vozi na RS Dart vilici bude brži od onoga tko je stalno na tipa Foxu sa isto hoda ? Bolje je bolje, a mora se ući sa pretpostavkom da je krivulja učenja ista (bez toga nema niti mogućnosti usporedbe jer ne govorimo o potpuno istom vozaču).

Jack je počeo sa fulkom, koliko on kaska za nama HT-ašima ? Nije nakon tri vožnje kaskao za nama, kamoli nakon godinu dana. Eto, imam i empirijski dokaz !

Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
pocistio sam bajk, rastavio ocistio podmazao sve, nemam vise kaj radit oko bajka dnevno jedno 20 puta probam kocnice, shock i vilicu kako rade
Buraz svaki dan ode do bajka, stisne kočnice, stisne vilicu, makne prašinu sa sica i vrati se u kuću

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 25.01.2013. u 20:43. Razlog: da se slučajno netko ne bi uvrijedio iako je sve bilo pisano u šali
Vuco je offline   Reply With Quote