View Single Post
Staro 06.06.2005., 22:59   #13
Jango Fett
Premium

Jango Fett's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by choby
još jedna stvar, obrati posebnu pozornost na položaj socketa na ploči. kod mene sa 80 mm ventom na hladnjaku udaljenost do napajanja je možda 1 cm ako i toliko...da ne bi zamislio stavljat gore razno razne beštije gigantskih dimenzija

Da, super, uglavnom sve što sam očekivao.

Što se tiče socketa, koristim sve vrlo skromno (konfa je starija, Athlon XP 1800+). Jedino na što pazim je napajanje (Enermax) i čisti minimalizam.

Sa PCI utorima bi trebalo biti sve u redu - naime, nemam nijednu PCI karticu!

Inače sam hifi freak pa želim da mi računalo ide zajedno sa ostalim hifi komponentama, a taj Silverstone bi bio definitvno najljepša komponenta.
Stvarno vrhunski dizajn moram priznati.

Od Coolermastera sam odustao jer može imati samo svoje, posebno dimenzionirano napajanje.

Inače, mislim da je glupo trošiti pare na specijalizirane HTPC barebone i ostale kombinacije. SVe se to može izvesti sa full-size kućištima i klasičnom konfom.

Iako ima posebnih HTPC softvera, jednu varijantu već imam sa MediaSource softverom uz Audigy 2 NX zvučnom, koja dolazi i sa daljincem sa medijskim tipkama.

No sve je to ograničeno, pa mislim daljinsko upravljanje, kao cjelovito, riješiti s ovim:

Jango Fett je offline   Reply With Quote