Citiraj:
Autor MAGARAC
Finale prije finala su za nase bili Francuzi. Danci su svakako jak protivnik ali ne i psiholoska barijera kao sto su bili Francuzi. S Dancima je 50:50 ali mislim da nasi imaju veca krila i da ce ih proc.
Ivano je igrac koji ima muda i znanje da u najbitnijem trenutku povuce potez za zlato. Ak ne uzmemo zlato za to ce bit kriv Goluza i nedostatk Ivana. Mislim da Goluza nije trener koji ce odvest repku na vrh mada bi mu se ovaj put moglo zalomit bar zbog Francuza i sve te psihologije. Gotovina i sl. ne treba u sportu i ne znam kaj im je to trebalo da izlaze u javnost.
|
Totalni pogodak. Ne slažem se jedino s ovim za Gotovinu, zašto ne? Pa šalje masa ljudi poruke podrške ne vidim tu ništa loše pogotovo ne zato što je to Gotovina.
Danci su gospoda koja igra lijep i brz rukomet i nemamo psihičku barijeru s njima, mislim da imamo itekako šanse za pobjedu. A onda tek najteža tekma, mislim da je svima jasno što će značiti ako Španjolci dođu u finale (da se razumijemo, na bilo kojem neutralnom terenu s ovakvom formom Španjolci nemaju nikakve šanse s Janezima).