View Single Post
Staro 25.01.2013., 02:02   #1
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
(riješeno) Čudni problemi s windowsima

Prije par dana sam kupio novu konfu (između ostalog i novi disk - SSD iz siga). Instalirao noviju verziju windowsa 7 SP1. Sve je bilo ok dok nisam rastavio komp kako bih stavio novi hladnjak gore. Skužio sam da hladnjak neide na matičnu te sam ponovo sve složio i upalio komp. Dok se komp palio, kraičkom oka sam skuzio blue screen, komp se restartao i ponovo upalio te se windowsi pokrenuli no međutim nisu radili normalno. Firefox kad bih pokrenuo se nije palio, miš je svako malo trzao, a wheel je svako malo zasvjetlio (radi se o rezer mišu). Jedna baza koju koristim također nije radila, nisam joj mogao pristupiti jer se njen servis nije dao upaliti.
Kako sam ionako išao kupiti novu MBO kako bi hladnjak stao na nju nisam dirao OS.
Kupio sam novu ploču, sve složio (ali hladnjak zbog kojeg sam kupio ploču nisam uspio stavit gore već sam intelov box ostavio), formatirao komp i sve je radilo ok. Zatim sam skuzio kako da stavim hladnjak gore te sam ponovo rastavio komp i slozio da bi mi se ponovio problem.
Sad sam napravio restore i više manje je ok, ali moram vidit još.

Zanima me u čemu je problem? 90% sam siguran da je u pitanju SSD ili ta novija verzija windowsa.

EDIT:

Evo maloprije mi se restartao komp sa plavim ekranom tako da očito nije ovaj restore bio baš uspješan...

Zadnje izmijenjeno od: ZMAJ. 25.01.2013. u 02:12.
ZMAJ je offline   Reply With Quote