View Single Post
Staro 24.01.2013., 09:52   #256
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
da sjedi na klupi i da igra po 5 minuta po utakmici, bilo bi to puno bolje nego da ga nema nikako.
ok. sve 5, ali za tih 5 ili 15 minuta bi se ocekivalo da ce napraviti haos na protivniku .

mislim, jeste vidjeli koliko je bezidejni napad jucer francuza? gotovo svaki napad je samostalan prolaz i forsiranje, zabijanje u nas. suci su tu sudili malo vise na stranu francuza, dozvoljavali duze napade i gledali kroz prste u zalijetanja, dok se nama sudilo prakticki sve. no nema veze.

balic i da igra tih 5 minuta, pa zar svi imate muda reci da i ovakva repka nije dobra? vori je jucer igralo IMHO lose, ali zato jer ga je obrana zatvorila . da li je zato los igrac? nije. i nije u tome problem kod nas, krila i jucer i unazad valjda do dzombe mrse muda i kutevima i dobiju zajedno 4 lopte u 60 minuta....... to je prvenstveni problem po meni, kod nase igre.

igraju oni sasvim dobro i uhodano bez balica, treba biti realan. balic bi mozda vise posluzio kao pouzdanje, autoritet kako vec rekoh, ali neka se malo igra i bez njega. jos jednom, balicu svaka cast, ali vrijeme je da dodu neki novi klinci. cupic i duvnjak npr po meni igraci, plus mirko koji napokon brani konstantno iz tekme u tekmu. podjeca sada na solu, tako je i on ulijevao mirnocu u igrace, da ce ipak obraniti 20%, recimo.

i jos jednom, nitko nije rekao koliko su francuzi zapravo losi jucer bili . generalno na prvenstvu. a sada citam kurcenja i izdizanja ko' da smo pobjedili dream team svijeta . da su jucer bili francuzi prije godinu dana, eh, to bi vjerovatno zavrsilo sa marseljezom i nasim zaostatkom od par golova. realno, tako je bilo unazad par godina, i sto sam vec rekao - respect, strah, psiha, padovi u igri (sto je uobicajno za svaki nas sport valjda), fizicki mrcine od francuza, omeyer........

sva sreca sto nije nastavio jucer braniti, mislim da su bas kopljar i duvnjak zapucali dvije debilne lopte i nakon toga je omeyer poceo braniti. skroz blesavo, pucali su sa 9-10 metara kroz sumu ruku i ovaj normalno, posto je stvarno dobar golman, to poskidao bez vece muke. tako da je to jucer bio los los potez, dok opet - krila stoje i stoje i stoje i cekaju loptu i cekaju........

Burko je offline   Reply With Quote