View Single Post
Staro 24.01.2013., 09:50   #255
barbir
Registered User
Moj komp

barbir's Avatar

Datum registracije: Feb 2012
Mene više u priči Balić smeta to šta Goluža nikad nije reka da da je on izbornik i da misli da će napravit bolji rezultat bez njega a ne izvlačit se na neke brojeve i fizičku nepripremljenost. Balić je ipak najbolji rukometaš svih vremena! Al dobro pokazali samo sinoć da možemo i bez njega iako se mora priznat da je francuska bila spora i bez neke ideje u napadu. Nisu imali raspoloženog šutera pa su sve gurali na crtu,daleko je to od prijašnjih izdanja francuske. Naravno da je to i dijelom zbog naše obrane koju igramo gotovo savršeno cilo ovo prvenstvo. Dule je sinoć svima pokaza da zaslužuje da bude vođa ove nove generacije (iako je to bilo neupitno), Mirko također odlična utakmica. Taman kad san počea dobivat malo bolje mišljenje o Kopljaru on se sinoć usra u gaće,za nekog koga se forsira skoro 5 godina mislin da bi mora puno bolje odigrat. Svako može imat loš dan i slažem se da Stepančić nije spreman za velike utakmice ali možeš mu dat bar 5 min i malo odmorit Kopljara. I po meni sinoć ključni igrač je bia Musa,čovik je odigra cilu utakmicu u obrani i nije dobia isključenje. Za mene najveće iznenađenje definitivno.
barbir je offline   Reply With Quote