Citiraj:
Autor estugarda
Ja bih se složio sa Đukom da je u estetskom smislu S3 korak unazad. I na fotki, i uživo u ruci meni djeluje neskladno i krivo. I nergonomičan je kao i Note2 zbog površina koje nisu mogli napraviti skliskijima. S druge strane, Note2 ipak izgleda bolje od S3, jer se zbog veličine ne ističu toliko isforsirana zaobljenja. Na sreću sa dimenzijama nisu povećali i radijuse. S2 mi je "najljepši" (čitaj: najskladniji) uređaj iz Galaxy serije, a da ima manji bezel, možda i generalno.
Jesam li spomenuo da apsolutno mrzim logotip na prednjoj strani mobitela? E tu je Samsung zbilja među gorima. Jednostavno ne razumijem potrebu za tim. Što, da ne zaboravimo da imamo Samsung? Ili HTC ili Sony?
Uglavnom uništi svaki design.
|
Doslovno ukusi

ne znam zašto meni S II nije uopće
A ovo u vezi logotipa.. sad me i ne živcira toliko, al prije, pogotovo kad je bio onaj obrub ekrana sa nazivom firme... sjećam se D500 i D600 modela kad sam ih imao, pa doslovno su mogli povećat ekran za veličinu tog obruba, stalno sam to kritizirao
EDIT: Za boje, pa svi novi Samsung Galaxy uređaji dolaze u crnoj, i S III i Note II i S III mini,..