View Single Post
Staro 23.01.2013., 16:03   #764
Mitsuoka
Samsung Mob!ler
Moj komp

Mitsuoka's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Ja bih se složio sa Đukom da je u estetskom smislu S3 korak unazad. I na fotki, i uživo u ruci meni djeluje neskladno i krivo. I nergonomičan je kao i Note2 zbog površina koje nisu mogli napraviti skliskijima. S druge strane, Note2 ipak izgleda bolje od S3, jer se zbog veličine ne ističu toliko isforsirana zaobljenja. Na sreću sa dimenzijama nisu povećali i radijuse. S2 mi je "najljepši" (čitaj: najskladniji) uređaj iz Galaxy serije, a da ima manji bezel, možda i generalno.

Jesam li spomenuo da apsolutno mrzim logotip na prednjoj strani mobitela? E tu je Samsung zbilja među gorima. Jednostavno ne razumijem potrebu za tim. Što, da ne zaboravimo da imamo Samsung? Ili HTC ili Sony?
Uglavnom uništi svaki design.
Doslovno ukusi ne znam zašto meni S II nije uopće

A ovo u vezi logotipa.. sad me i ne živcira toliko, al prije, pogotovo kad je bio onaj obrub ekrana sa nazivom firme... sjećam se D500 i D600 modela kad sam ih imao, pa doslovno su mogli povećat ekran za veličinu tog obruba, stalno sam to kritizirao

EDIT: Za boje, pa svi novi Samsung Galaxy uređaji dolaze u crnoj, i S III i Note II i S III mini,..
Mitsuoka je offline