Binoculars radi samo ako se ne mices 3 sec, onda se pali IIRC.
Em je fora da radi na 500m samo ako je posada natrenirana na 100%, inace spoter slabije vidi, ocito se dioptrija popravlja sa kolicinom XPa.
Druga stvar je, sta je spoting sistem sranje. Kompletno i totalno. Ako ima koji grm ili vlas trave tenk kojeg spotas zna da nestane. Kazu da cim pucas gubis kamuflazu, dogadjalo se da te busi cijeli tim sa 200m i nikoga ne vidis...kamuflaza FTW.
U jednoj partiji sa companyem, smo na teamspeaku skinili sve zivo i mrtvo sa neba idiotima developerima. Ja drzim polozaj sa JTem, ekipa se namjesta iza mene jer stize neprijateljski mouse.
Na 100m od mene je dosao do grma, koji ima visine taman da dodje do jaja prosjecnog patuljastog mrava... naravno, cijeli tenk je nestao...a grm od 1cm. Pojavio se na 30m od mene, a ekipa iza mene jos 100ak metara, i nitko ga nije vidio.
A mouse ima camo faktor ko da probas mjesec sakrit iza cackalice.
Anyway, toliko sam tih nebuloza vidio da mi se sistem igre zgadio. Dmg je zajeban, jer sa JTem i topom sta radi 550dmg pogodim scouta sa 120 helta i njemu ostane jos i viska...
Ghost dmg, kojeg nikad nisu priznali, jer kao radio ili neki modul apsorbira cijeli dmg od BL10 koji radi vise dmga nego sta cijeli tenk ima?!?!
Ma toliko toga da je igra tehnicki cista sreca, kako te engine odluci zajebat. A na matchmaking jel treba trosit rijeci?