E hvala ljudi, drago mi je cuti da ima ljudi koji vole ovako nesto.
A postupak je stvarno dugacak, al cu ga sazeti u nekoliko recenica...Midi kontroler u usb, tona programa koja ce pretvarati ono sto svirate u zvuk koji zelite dobiti (naravno, ne racunajuci gitare i klavir, za to mi, hvala bogu, ne treba nikaakv vst

)... Imam oko 100 GB programa, s tim da se ovim bavim poprilicno dugo, al nisam nista kacio na net dok nisam bio relativno zadovoljan... Cak i neki stariji radovi sto imam na youtube mi se svidjaju slabije, ali eto, tu su za popunjavanje mjesta. Sto se tice tih programa, nisam mogao raditi u ocetku sto sam zelio jer je novac bio porblem veliki (standardno) i godinama sam skupljao ga kako bih kupio sad ovu pozamasnu zbirku od 100 GB.
Neki od programa sto koristim (EWQL Gold, Symphonic Choirs, Cinebrass, Drums of War...) to su tek neki sto su mi pali na pamet.
Eto, posto je netko rekao da se bavi produciranjem, onda i sam zna koliko je potrebno da se izmiksa minimalno 10-ak instrumenata.
Evo jedna nova, onako epska stvar sa horovima i tako tim, mislim da ima petnaestak instrumenata unutra:
http://www.youtube.com/watch?v=wdqShQbmvBE