Citiraj:
Autor C.J.B.
Ne brinem se ja za BvB jer klub je koncano sreden nakon previse godina loseg vodenja.
Imaju trenera koji obozava klub, a koliko je dobar ne treba ni napominjat..
Imaju odlicnu skauting sluzbu i omladinsku skolu (Hummels je inace bayernovo dijete), a to je poprilicno bitna stavka u zdravom poslovanju bilo kojeg kluba.
Sto se igraca tice ili zvijezdica kak ih ti (posprdno?) nazivas, sigurno da ce neki od njih otici, ali ne za sitnis, to budi siguran.
Ali ne zato jer klub nije perspektivan, vec zato sto se niti jedan normalan klub ne moze financijski nosit sa "hibridnim" i "kredit" klubovima.
Uostalom, otisla su 2 ponajbolja igraca pa se njihov izostanak uopce ne osjeti jer su prethodno dovedene dostojne zamjene.
Atmosfera u i oko kluba je odlicna i treba uzivat dok traje, a nadam se da ce potrajat 
|
bio je on sređen i prije 16 godina (2xBL, 1xCL, 1xCL SF)
ali šta kasnije
zvijezdice (nije posprdno) mi je bolje od "stars"
i opet, nisu niti oni igrači koje su prije 16 godina prodali otišli za sitniš, pa kak je to na kraju završilo ?
kak je završilo za VfB kad su otišli Hildebrand, Magnin, Gomez, Hilbert, Streller, Khedira - Hitzlsperger (oboje nešto kasnije)
ili VfL, kad su otišli Džeko, Grafite, Gentner, Misimović itd.
nemoj sad mislit da ja osporavam stvari koje je Dortmund napravio u posljednje dvije godine, ali takvih je bilo hrpu u posljednjih 20 godina bundeslige, zablistaju na godinu - dvije i kasnije prosječnost
Primjeri su ti tu - VfL prije 4/5 godina, VfB prije 6/7 godina, Werder prije 9/10 godina, Dortmund prije već par puta spomenutih 16 godina
stoga, i dalje stoji, pitanje je što će se desit kad im to dobro poslovanje opet zakaže (kao što već je), pa će tatu Ulija trebat opet zvat u spas, ili kad prodaju Götzea, Reusa, Lewu, Weindefellera itd.